Neka mjesta "nestala s lica zemlje"
0
Snažna oluja pomela dijelove SAD-a, više od 20 mrtvih
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelim im da ovo sto prije prevazidju.
In God we trust (?)
ME K>UA
Nama ne trebaju uragani pored ovakve stoke, koja baca smece kroz prozor, koje se na ovom (do nedavno bijelom snijegu) vidi iz aviona. Fuj, gadi mi se napolje pogledati, pogotovo kroz prozor. DOLE ZELENI UBLEHASI KOJI NE RADE SVOJ POSAO.
kuće ovih amerikanaca kao kod ciganije..od šperploče i papira...šteta što ih ne izginu bar 200 000 ! toliko su samo djece u Iraku p.o.b.i.l.i što direktno oružjem bombardovanjem i raketiranjem, što sankcijama !
A sta stize one u Indoneziji skoro svake godine? Ne se.ri haj...to pdrucje je poznato po olujama.
Imo sam priliku da vidim kucu sazidanu od cigle, ono sto bi se reklo kao nase kuce, nakon jakog tornada. Tacno je da ju nije razbaco kao ove od drveta. Samo slaba vajda od toga kad ju je u komadu okrenuo na stranu zajedno sa temeljem. Sta vjetar od 250 km/h zna sta je drvo a sta cigla ;-) Sem toga ne rusi tornado udarom vec potpritiskom koji se stvori. Tako da ako nisi ispod zemlje i u kakvom dobrom betonu jedino da ti je Bog u pomoci.
stize ih Bozija kazna...ili opomena
Normalno kad su im kuce od papira. ;)
Kad ga zatrpa papirna kuća, moguće da će preživjeti, a zamisli da ga zatrpa ploča, blokovi, malter, crijep... Njihove kućice su testirane na zemljotrese i to, kod nas se samo zida do neba :)) Moraju više vje.rovati u Jedinog, to je fazon!
pa kad su im kucice od \"papira\" sto neku nasu kucu ne polomi kakva oluja, nek\' dodu u Bosnu i nek \' vide kako se kuce prave :D
\"Volio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Htio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]