Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dizali ste Grcke zastave za vrijeme agresije, i pucali, ubijali civile. Nek se trese Grčka cijela... mars
To samo Grci lome tanjire.
Au sinovi do sada prije svakog potresa u Hrvatskoj bio je manji u Grčkoj. Sad kad grune sedmica u Zagrebu biće veselo
gruhalo je u Hrvatskoj i 90. i 91. a iz Bosne samo gledali. E onda dodje 92. i gruhnu u Bosni onako momacki. Pazi da i sad ne gruhne tako, mozda Zagreb i Petrinja budu šaša
Obilazi Srbiju. Hvala Vučiću ☝️☝️☝️
smak svijeta
Cekam komentare Bosnja kako je ovo od Allaha jer je u svijetu poceo ds vlada nemoral. Ahhahaahahha
zasto bas slucajno , zemljotresi pucaju Hrvatsku i Grcku ? Evo mjesecima , cak i godinama unazad , najjaci zemljotresi na ovim prostorima se dogadjaju samo tu . Bas slucajno su te drzave imale uzasan odnos prema migrantima prvenstveno. Ta podrucja jesu podlozna tome , ali buraz bas da te drzave konstantno lupa ... sa smrtnim ishodima , ne bih ja bas rekao da su se samo ploce pomjerile ;)
A od koga je tuko nego od Boga. Hajde reci nam. Da li te drmne jedan i srusi ti kucu jauko bi ko niko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
drama se regija ko Jerevan ...
Pomozi Bože ...