Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo teoretičari zavjere - Amerikanci uključi HAARP pa sami sebe napali zemljotresom. Zemljinu koru debelu 6 kilomeatara 200 nekakvih antena pokrenulo i izazvalo ovo.
E bravo Zulfoo, hahah HAARP je najveci "domet" ljudske gluposti, cuj da neke antene pokrenu milijarde tona tesku zemljinu koru!
Druze postoje tehnologije (a mi za jednu takvu smo culi- haarp) koje mogu uraditi odredjene stvari koje bi "needukovan covjek, tj obicni covjek kojeg ne zanima nista do svog zivota pa ni svakakve istinite ili neistinite informacije koje bi jednostavno zanemario kao sto se dosta stvari zanemaruje u danjasnjem svijetu i okrece se glava na drugu stranu, zato nam nikad ne moze biti dobro dok ne ustanemo kao jedno i promijenimo nesto, al ajd nisam ja tu sad da pametujem". Bog nas je ucinio nasljednicima ove Zemlje i iskusava nas da vidimo ko ce bolje postupati. Prvo moras znati da Amerikanci ne vladaju Amerikom i moras znati da je Amerika najkorumpiranija drzava na svijetu, al to neces cuti na vijestima. Amerika podrzava Izrael tj oni koji vladaju Njom ga podrzavaju i preko medija koje kontrolisu prikazuju Muslimane teroristima i lazu svakakve stvari da bi opravdali bolesne ciljeve. Kad tad cemo znati sta je istina a sta ne al zaista je ovaj svijet slijep i nije svjestan zla prisutnog danas
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad ce komentari tipa : Allah ih kaznjava ,Allah je jedan itd
Neka ih je i 100 ne vjerujem ni u jednog.
tipican pokusaj nekog komleksasa da napravi raspravu bez da je nadlezan za to i bez dokaza za svoje neke navode.orginalan primjer ispranog mozga...
da napomenem,nemaju samo ameri HAARP 3 najace sile su tu,globalni rat uveliko traje koji se nevodi nuklearnim oruzjem,jer bi to bio kraj za sve..i ne unistava ljude direktno,nego indirektno.. Erupcije vulkana, zemljotresi, obilne padavine sa poplavama, dugotrajne suše, uragani, tsunami valovi, mogu teško oštetiti ekonomiju neprijatelja kao i njegovu potencijalnu živu silu. I niko neće biti prozvan za genocid...zar se to upravo ne desava sirom svijeta..lijep pozdrav
Bom je ljuljalo..pomislih "gotovo je, to je to"..;)
Amerika ubrzano radi na novoj tehnologiji, "prigušivač za zemljotres", trese a ne osjetiš...
Kod nas nema zemljotresa a putevi popucali ko na ovoj slici.
Ovo je Bosanski harp I BALKANSKI SPERMATOZOID,,,,,CUDI ME SAMO DA NISU ZEMLJOTRESU DALI MUSLIMANSKO IME
Iii uvijek zemljotresi budu ujutro... A to podrucje je aktivno i ocekivano jer je tu tzv procjep San Andreas :/
Hahhaahh hvala Allahu sto daje razum kome hoce i svjetlo kome hoce ,kaze Allah zar su sigirni nocima dok budu spavali da ih necu kaznit ili danju dok se budu zabavljali samo razumnom mogu pouku izvuc.Oni Allahu prepisuju sudruga i kad ih Allah kaznjava nema tog kome se mole zasto im on ne pomogne haahah zaista hvala Allahu sto sam musliman i sto razumijem Allahov govor pa sve ovo sto se desi jos vise me obraduje i ohrabri moje ubjedzenje .Sve je to zbog ljudskih grjeha i njihovi ruku ..
Što to Emire Allah ne kazni one nevjernike u Holandiji, Danskoj, Švedskoj, Norveškoj, Finskoj, ... - zemlje sa najviše ateista. Griješni do dna (slobodan sex, droga, gej brakovi, čafir do čafira). Nikad nisam čuo za zemljotres u ovim zemljama, pa čak i za poplave. Četvrtina Holandije ispod nivoa mora, a poplava nema.
Da im posaljemo humanitarnu ....dvjesto lepina sa kajmakom
kalifornija je inace na trusnom podrucju, uglavnom sretno im u oporavku...
tacnije receno nalazi se na rascjepu dvije kontinentalne ploće,tako da nije pitanje hoćel biti zemljotresa nego kada će i sa kolikim intenzitetom "udariti"
treba u sljedecih 20-30 a najdalje 50 godina ocekivati i "kapitalca" od 9 do 10 rihtera... nazalost kazem
PRIKAŽI ODGOVORE (3)