Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najvaznije je da se i u Turskoj osjetilo....
Jel se sigurno osjetio u Turskoj? O ebem li vam sunce ono plačljivo.. Kmeeeek, kmeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Magnituda je povecana na 6.9 mw. Gledam neki strucnjaci cak i smatraju da ovaj potres i nije glavni udar vec moze biti "foreshock". Ovaj zona moze prozvesti potrese i preko 8 stepeni moment magnitud skale.
maaaa kakav HAARP sve su prirodne katastrofe al loma trasu
ma neću ništa komentarisati :-D
Sad ce reci da je i tamo HAARP.
Mozda nije HAARP ali posljedice koje Harp moze izazvati su istinite i nimalo bezazlene. Ne smatrajte sve teorijom zavjere, narodu je sve teorija zavjere, zar neko stvarno misli da sve sto se desava u svijetu desava se transparentno i cisto, bez nekih skrivenih podvala-
čuj haarp, što bi to nama neko uradio? Nema nikakvog razloga.. možeš samo reći da su fulili greškom pa u bosnu poslali
PRIKAŽI ODGOVORE (6)