Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puca prezasladjene hurmasice, kad se protivnik prejede i obori ga secer automatski nije sposoban za borbu i ide na pocinak, dok se to malo ne slegne. Pitajte mene, ja znam, jedan mi covjek prico, on gledo. Hurmasice su duzine 7 centimetara, presjek fi 25 milimetra, agda je pravljena od organski proizvedenog secera.
Zadnji krik tehnike.
Tacno na nivou "islamske drzave"
jest vala,snajper za vristat.......
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kao prvo, nije dugacak 3 metra nego 2.20. Kao drugo: "upravlja tri metra dugačkim oružjem koje koristi pomoću snajpera"... Sta je pisac htio reci? :D
u stvari, niko nije skonto da se ubijanje neprijatelja vrsi ispaljivanjem onoga koji upravlja snajperom prema neprijateljskim linijama. ovo je najmoderniji tip suicid metode ubijanja.
ameri su poslali dronove da vide o kakvom se tehnoloskom dostignucu radi. a onda ce im skinuti tehnologiju i dohakati sa svojim jos modernijim inzinjeringom.
Pogodi komarca na 500cm
jedina zrtva ovog cuda a ne snajpera je onaj sto je pucao iz njega.
MashAllah Brata :) ...a za ove komentatore dont forget for Cele'Kula
zaostali kurvini sinovi glume da su pokupili svu pamet svijeta ima da ih oderu braca ameri
MašAllah
Jesu li takvo oruzje koristili i muslimani u BiH
Smijesno....
Gluposti, pisati o snajperu koje je ocigledno bez optike, i preciznosti bez tvornicki upucane ili bar testirane opreme , sa neprenosivim lafetom. Ovo sam oidiot moze koristiti opasniji od ovoga 100000000 puta je obican protiv-avionski top od 14 a da ne govorim od 23 mm koji moze unistavati i utvdjene objekte.
Dobra puškarina
Kućna radinost...a fol neko novo smrtonosno oružje...jš kad sad naprave praćku od velikog hrasta,a povežu nekoliko šlaufova od kamiona...e,to će onda biti nešto....ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj,koga ti foliraš....
Joj sad bi se rokno, novinara i .ovana, kupe slike sa klix foruma koje postavljaju hebene vehabije. I sad kad rokne granata u ovu zgradu, sutra ce klix objavit Asad ubio 60 civila.
PAT instaliran na nozice,, samo neznam jel ovo reklama jel nema zastitni sluska,,,