Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najkraće rečeno: vehabije ova slika vehabija kako pucaju u nemoćne ljude je identična srbijanskim zločincima,tzv.skorpionima gotovo identična slika
E moj vehabijo, bandera na kojem je okacen kabl za elektricnu struju je pametnija od tebe.
VEHABIJE
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kako cemo s ovim zvijerima ovdje sto podrzavaju isil
Samo se Allaha bojim za razliku od vas zlocinaca@koka888
@koka888 hehhehehehe trofrtaljac
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Saudici = Vehabije = ISIL = Khawarij
Ideologija ovih vehabija i sija seze samo za oruzanom borbom, kontaju li oni uopste sta je onda nakon toga? Kameno doba? Umjesto da i jedni i drugi rade i saradjuju, zasadjuju vocnjake i navodnjavaju ta polja tamo, oni ih natapaju ljudskom krvlju i pune cahurama i projektilima. Sta misle raditi nakon rata u zemlji, koja je skoro sva minirana i puna NUS-ova?
potpuno ista slika skorpiona koji ubijaju nevine ljude!!! ko i koliko je osudjen za to???? samo vjesati zlocinca koji ubije nevino stvorenje pa da mi je i rodjeni brat samo vjesanje!!!!
ničega od ovog ne bi bilo da smrdljivi amer nije svojom smrdljivom nogom kročio tamo....
Stani malo ovih 36 ubilo dvije hiljade vojnih regruta...a sta su ovi radili
oko za oko
IDIL = cetnici
u 5 deka
niste trebali da ih jos ubijete to im dođe kao milost
sta su do sad cekali
Neka se sad sa ovim svi simpatizeri, ovih počinioca, kojima je presuđeno na jedini adekvatan način, uvjere sa kakvim neljudskim mjerama postupaju IDIL-ovci, i pored svih nekih njihovih politika, ili pravdanja, to je za svaku osudu i nije prihvatljivo, sa bilo kojeg stanovišta.