Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta su očekivali? Da će upasti na stadion sa noževima, izvršiti doslovce masakr i proči sa 10-15 godina zatvora? Ta nisu u Bosni.
Ma nije mi ni trunku zao! Tako i treba. Da se vise nauce pameti. Da oce i kod nas bar u pola ovakve kazne davati, da mozes nekad i pogledati koju utakmicu na miru.
Samo udri po dušmanima fudbala. Sječa huligana.
NAJJAČE KAKO SE OVAJ GENERAL SMIJE NA DONJOJ SLICI
najbolji bi bio boljsevizam mani se ovih vjerskih i demokratskih picazlijskih sudova.staljinisticka metoda jednostavno "KRIV SI" i metak u potiljak.
trebali bi i ovi nasi domaci talibani uvesti slicne kazne. prije svih za manijake hordashe fukare i robijase. sve fina raja, fini sljam
Nije ponekad, već uvijek.. samo steta sto je velika smutnja na zemlji, pa izgleda da ima vise "muslimana" nego muslimana..... :/
Pojedinci su jadni ako misle da sve što piše u medijima za ovo što se desilo u egiptu da je istina. Najbolji primjer su dešavanja u Širokom Brijegu. Za jedan incident ima sto priča : Horde zla su prve napale, imale oružje, divljale, druga priča da su Škripari napali, pucali, treća da je SDA potplatila Horde da naprave incident... Ima milion priča a samo je jedna ISTINITA - to znaju oni koji su tu bili. Mediji prenose sve te priče, jedni ovu drugi onu. Ne može neki Španac znati šta se tačno desilo i koji je razlog nereda bio baš kao što ni mi ne možemo znati šta se desilo u Egiptu. ZATO SE NE NASLAĐUJTE I NE GOVORITE "KUD NISU SVI POGINULI" JER JE I VAŠE DIJETE TAKO ISTO MOGLO POGINUTI NEGDJE PA BI SE ONDA VAMA NEKO NASLAĐIVAO. Šta vam je ba ljudi, trznite se malo !! Postajete/Postajemo loši ljudi a to ne smijemo nikako. m
daj poštedi nas gluposti! ako ćemo tako onda ja sam Hercegovački Hrvat ili Hercegovački katolik,,,ali Bosanki nikako ne mogu biti... evo ima i Kineza koji žive u Sarajevu,jeli to znači da su Bosanci?
Sta pjenite. Da imate pojma o temi znali biste da je i oslobodjeno vise policajaca koji su sudjelovali u ovome dogadjaju. Danas je napadnuta i zapaljena jedna policijska stanica i prostorije nekog policjskog kluba. I vako kad saberem sve te vijesti koje su samo djelomicno objavljene na klixu mogu samo biti siguran da se rulja naroda nece tek tako sakupiti da pali ta dva objekta ako nisu sigurni da je nad njim pocinjena nepravda. Jos kad se zna da je tada preofirno pri kraju utakmice povuceno pola policije i njihov guverner koji inace prati svaku utakmicu.
Možda si ti tog Pećanca pogrešno razumio ili se ti ne razumiješ u pravnu subordinaciju, ne može Šećanac izricati kazne,policija postupa po nalogu ili naredbi tužilaštva,policija dokumentira neki događaj,policija je u principu samo svjedok događaja opet sve pada na tužilaštvo i sud. Može Pećanac samo dati prijedlog skupštini za povećanje kaznenih sankcija ako misli da su blage,što i jest slučaj i ja sam za pooštravanje kazni općenito za sve,pogotovo za bandu i huligane.
Amerika ima smrtnu kaznu a nema nereda na stadionima. Engleska je imala zestoke nerede a nema smrtnu kaznu. Rusija je do prije 3 godine imala i smrtnu kaznu i nerede. Austrija nema ni nerede ni smrtnu kaznu. Sta cemo sad?
Hrvati zive u Hrvatskoj, ti samo mozes biti Bosanski Hrvat ili Bosanski katolilk ;)
hoće biti vješanje...išao bih gledati...ili će im samo odsjeći glave
Prodajem iscjepana drva zvati na mob 061803838 traziti alema
http://sandzakpress.net/ko-stoji-iza-%e2%80%9edavoljeg%e2%80%9c-medija-tv1
Bric Taton,Bric Taton neka ga je sram,nismo ga mi ubili,skocio je sam