Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u ticku materinu necu moc zivjet kako me pogodila ova vijest
Reese,nema trtemrte na Novom Zeland
Svaki sluzbenik ambasade ima IMUNITET ni u jednoj stranoj zemlji ne moze biti ispitan od policije. Za iste optuzbe moze biti ispitan samo u svojoj zemlji. Novi Zeland kako ja vidim ne poznaje pravila sluzbenika ambasade.
pipune... mijenjaj u Kitun
Službenici ambasade imaju imunitet od hapšenja, a ne i od informativnog ispitivanja kad policija traži više informacija. Nisu ga pošli hapsiti već ispitati. Također svaki službenik svake ambasade bilo gdje u svijetu dužan je poštovati zakon zemlje u kojoj se nalazi, nema imunitet na nepoštivanje zakona; u protivnom neće ga hapsiti ali ga mogu i hoće protjerati. Klix je šturo prenio vijest, detalje oko protjerivanja nije objavio. U stranim medijima je detaljnije objašnjeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ljepe uspomene sa ovom fotkom...ovo je nedaleko od mjesta gdje sam stanovao 8 mjeseci u Wellingtonu. :)
@anarchy i sto ode sa ostrva...
@popusiogamileduduk Zavrsili smo projekat. Firma za koju radim,Siemens, je postavljala turbine za el. struju. Jako ljep otok i jako prijatni ljudi. I vidi zlonamjernih hahahah..daju mi minuse zato shto im dupe nije vidjelo dalje od Ilidze? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)