Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto minusi svima/Toni Bler je bio najveći zagovornik razaranja Jugoslavije, što je priznao u svojim memoarima,Nije ovo prvi obavjestajac koji je otrovan i skriven u VB.Povukao je citavu familiju u smrt i on i oni prije njega.Rusi su nemilosrdni i trazi od njh pomoc npr od bajkera dobro se nikom ne pise Ali kad se mafija uvlaci u pore zdravstva i sporta onda je kraj ........GLOBALNA BIJEDA SIROMASTVO ALI NE I KRIMINAL KOJI JE ODUVIJEK POSTOJAO
Oko poveži ba jednu rečenicu da makar naslutim šta si htio reći .
"Porekla" kaže Klix, nisu stigli prevesti na ijekavicu. :D
jebat će hin englezi
Mamu vam lopovsku pirgavu je bbem, angosaksonsku ! Germansku ! Uvijek ste živjeli , gradili i razvijali se na tuđi račun , svršim vam kraljici i princezama raširenih nogu , ono gordo kao što to radi vijekovima gordi albion . Sad treba plijeniti britansku imovinu u Rusiji , praviti probleme za britanske kompanije u Rusiji savezničkim zemljama , upotrijebiti flotu i trkeljati i ponižavati kraljičine brodove na otvorenom moru.
@brriss0x Mali ne dipr ! Je bbem i tebe i englesku kraljicu
Ko nauči otimati, otima do vijeka... Englezi otimaju... na sve načine se pokušava (Ameri i Englezi) da unište Rusiju... čipovanje boksera i protesti u Ukrajini, razne sankcije, plansko isključenje iz EU da otmu Ruskim ulagačima 73 miliarde dolara koji su od devedeseti ulagali i kupovali komplekse širom Londona i dalje... sve po planu, samo da mogu dalje na uništavanje istoka ( Iran je prvi na meti) ...
@otkos... upravo tako... ne vrijedi objašnjavati... pozdrav ☀️
novac počeo je da se uliva u Britaniju devedesetih, bezbeli sad ga nema i eto problem
--- Takozvane Odredbe o bogatstvu bez porekla zahtjevaju od pojedinaca, koji se sumnjiče za korupciju ili kriminalne aktivnosti, da dokažu kako su finansirali kupovinu imovine, ili će im biti oduzete. Kod nas ih nema a saumnjive osobe na vlasti. ZAšto ? JER STE VI TO ISKALI NA IZBORIMA.
sad ste se sjetili da istjerujete pravdu, BANDO LOPOVSKA
Pa dobro jeste li vi svjesni kad kopirate nečiji članak da morate navesti izvor? Članak je bukvalno pun referenci koje pripadaju drugim ljudima. Valjda je to osnova novinarstva.
Nemoj te zamjeriti, ali oni su brzi kurs novinarstva zavrsili ja ovim panevropskim univerzitetima, i to online 😉
Tacnije nemojte 😂