Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje onda dopustiti eutanaziju, bar u iznimnim slučajevima
Roditelj
Pariški... Ne pariski... Najdebilniji portal, najdebilniji "novinari".
Podrzavam ite kako ako to struka odredi da vise nista uciniti ne moze zasto onda dlje patiti sebe i sve druge oko sebe i zbog toga sto cemo ograniceno udisati zrak svojim najblizim biti na teretu i uskracivati njihovim zivotima slobodu.
„Ako neko ubije nekoga koji nije ubio nikoga, ili onoga koji na Zemlji nered ne čini – kao da je sve ljude poubijao; a ako neko bude uzrok da se nečiji život sačuva – kao da je svim ljudima život sačuvao“ (El-Ma'ide: 32).
Samo ti quotaj pranje mozga. Ništa drugačiji niste od kurčevih kršćana i jevreja...
Fino mu bog dao saobracajno, onesposobio ga, baca ga u kome, ne moze ni jest, ni pit i tako decenijama i vi sad hocete rec da mi trebamo utjecati na bozju volju, neka covjek zivi bog gotivi da se raja pati, fala ti boze
Bolje covjeka pustiti da umre u miru i dostojanstveno nego da se pati.
Allah mu je odredio do kada ce ne moze niko niti ubrzati niti usporiti smrt
@735i hahahhaha
samo Allah odlucuje ko ce ziviti a ko umrijeti.
@ReufReuf a ko odlučuje kome će biti prebačeno na račun 200.000 KM???
gledaj kjafira sto pucaju minuse...ee da ste malo pametniji pa da otvorite oci!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj supruga inicirala sve. Pa odakle njoj pravo da odlucuje za njega?!?! Pustite covjeka da zivi ,probudit ce se!!!!!!!!!
@Slobodnjak Znas li citati jaro? Budan je on, ali je nepokretan.
@Slobodnjak pa u tome i jest fazon. Da ga bukvalno pustis umro bi.
francuski ateisti, sto se nisu molili Bogu za sve ove godine i posijetili neke manastire, hramove i medrese da zatraze milost od Boga i oprost od Alaha
@Pas123 a besmislenog li sarkazma Allahu dragi.
@Pas123 Zato sto nema boga. Da postoji, taj bog bi pomagao ovakvim ljudima