Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Euro je vec pao u odnosu na svicarski Franak . Njemci uveliko rade u zemljama sa kojima granice, uveliko se stedi na radnoj snazi, iako je dovode sa svih strana. Nije vise ni jedna zemlja kao sto je nekada bila.
Šta će konjušari.
Pa i naši strahuju da neizgube posao u Sloveniji.
Poceli da prepadaju ... udarila kriza udri i ti nju.☝️😂
Šta ako nam se vrati onih 200-300 hiljada onih što sada zarađuju i šalju u BiH, da traže i oni sadaku ovdje od države? Ili ne daj bože da traže posao ovdje? Na kraju krajeva, kad ne radiš, u BiH je ipak život jeftiniji? Nastala bi malo gužva, zar ne?
Janezi mogu da žive od vigneta, mamu im jarecu
@Lowac Zakaj smo jareco?
@Lowac .....izgleda ti slabo stojis sa matematikom.....najskuplje auto ceste ima Republika srpaska(7,5km za 60 kilometara puta)i hrvatska ima mnogo skuplje autoceste
PRIKAŽI ODGOVORE (1)