Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ograda na slo i madjarskoj granici bi bila potpuno nepotrebna da nema svercera migranata. Migranti bi na granici BiH i HR mogli ici u GAME do sudnjeg dana ali 99% bi ih bilo uhvaceno i vraceno. Te hijene u ljudskom liku uzimaju pare migrantima i prebacuju ih u kamionima preko granicnih prijelaza za koje znaju da nemaju skenere za kamione. Znate i sami koliko kamiona dnevno predje granicu. Kad bi se svaki pregledao stvorila bi se kolona od min.100 km.
Svaka čast. BiH se mora zaštititi od migranata iz Srbije. Ograda između BiH i Srbije je neophodna. Valjat će i da spriječi migrante ali i agresiju.
ko ima papire neka uredno prođe a ko je došao bez ikakvih dokumenta i dokaza je mraka koja ne želi da je se identificira
E jest im granica nema šta a i kao da migranti hoće u sloveniju a ne dalje.
Imamo li mi ogradu za zaštitu?
Imam ja protiv krmadi na njivi
Treba ih u srbiju pustit malo
Pametna Slovenija