Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....tako se brani državna granica i sigurnost svoje domovine.......svaka čast sloVaci.....
Bravo braco Slovenci, nek idu nazad u svoje pecine, pa nek tamo prosipaju silu ili nek nastave ka zapadu, tamo svakako imaju domacinsku atmosferu.
Koji Slovenci covjece Slovaci i smanji dozu vutre!!!?
@BosmalBoyy3 Ne znate skontat zaje?anciju c,c,c
Najvažnije je da BiH javnost a anročito sarajevska razmatra pucanj na izbjeglicu. Kad se uskoro stigne do jubilarnog 150 pucnja na izbjeglicu to više neće nikog zanimati. Ko jučerašnja jubilarna 150ta paljevima automobila koja nije rasvijetljena. Nit novinare nit policiju a kantonalno tužilaštvo ko jedna stvar.
http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=24547
Cuj drskosti - odbijaju da zaustave vozilo na granicnom prelazu i odbijaju da stanu cak i kada su ispaljeni upozoravajuci hici u vazduh! Pa sta mozes da ocekujes nego puscano zrno?
"U saopćenju granične službe se navodi da su policajci pucali u zrak kao znak upozorenja, a kada su vidjeli da se automobil ni tada nije zaustavio, pucali su i u vozilo, pri čemu je povrijeđena jedna osoba." Znam da se ovi iz istočne Europe nisu pokazali kao najhumaniji za vrijeme izbjegličke krize ali ako je ovo istina, onda nisu u krivu. Ko da su oni znali ko je u autu. A i da jesu na kraju krajeva šta ovi imaju glumiti Engleze. Stani kad te policija zove, nisi u James Bond filmu.
Istocna Evrope nije duzna pimiti izbjeglice, nek ih primaju oni koji su im unistavali zemlju.
chetnici...sto rec'
@Kwaka , Da , zele na silu u tudju zemlju.