Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika je greska EU sto se odlucila siriti istocnije od Njemacke ili juznije od Austrije. Nisu to isti narodi niti iste vrijednosti. Bivse komunisticke zemlje je nemoguce rehabilitirati. Trenutno u EU upravo te zemlje i prave probleme. To je trebalo ostaviti da se gusi u go*nima svojih samoprozvanih lidera kojih ih stite od masona, globalista, bog te pita koga.
Odmah su "orbanovci", je li Klixe? Slovacima svaka čast, može se imati svoja vjera i svoj stav bez obzira na podcjenjivanje, blaćenje, ucjenjivanje, prijetnje. Zaprijetila EU i USA? Pa je li oni misle za mene ili ja mislim za sebe? Logika koja je strana narodu u BiH koji je zapeo u ROPSKOM mentalitetu
Hvala Bogu! Konačno se pokreću ljudi koji imaju dostojanstvo i svoj stav; koji se osjećaju suvereni svoji na svome; koji nemaju straha; kojima nije sve na svijetu: kalkulacija, profit, ko je kome valjao, ko mi može valjat, itd...
Ljudska rasa ima talenat za izabiranje dokazanih korumpiranih nekompetentnih idiota.
a demokratije ko god ne misi kao oni odma prijetnje, sankcije ... EU je propala prvo moralno a sad ce i finansijski
Nacisti svugdje pobjedjuju.
Ovi iz bivseg Istocnog Bloka su izgleda pozeljeli rusku cizmu.Zaboravili kako im je bilo dobro cekati po citav dan u redu pred prodavnicom da kupe jednu bananu.Treba im ispuniti zelju.
Pa i nije tako losa ruska cizma. Kad vidimo kako je zapad preplavila, gej populacija, virusi, vakcine lazne, licemjerstvo itd
Gradjani ce izaci na ulicu kada uvide da rastu korupcija i kriminal, nezaposlenost medju mladima. EU i SAD planiraju do ljeta finansijski stuci Slovacku i Madjarsku, Orbanu vec sada gradjani disu zavratom, Slovaci jos uvijek nisu svjesni da ce im drzava biti vracena na fabricke postavke ;)
Zapadna Evropa ukoliko ima gram još mozga neka lijepo otkači ovaj istočnjački šljam , pa nek ponovo kmeče pod rusima. Samo ovaj put napraviti puno visočije betonske zidove...
Širi se uticaj Rusije na EU ali i Balkan. Kažu da će Rusija za 100 godina biti islamska zemlja da je sad već 35% islamska. Ne znam je li to istina ali valjalo bi .
Ko o čemu budala o bajkama...
2018 u Rusiji živi 30 miliona Muslimana a broj džamija 5000. Ako uzmemo da je to bilo prije 6 godina sada možemo imati samo cifru uvećanu za 10-ak %, MašAllah.
Širi se uticaj Rusije na evropu! Lagano ali širi.
Zanimljivo da sve te zemlje koje su juce bili bijeda koje su se podigle zahvaljujuci Zapadu , clanstvu u EU i NATO e sad oni nesto kenjaju , pljuju .
zapad zabrinut za demokratiju kad nije po njihovom