Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel' bio slijep fizički ili nije imao avionsku kartu?
😂😂😂
Da li si "novinaru" cuo za navodnike ili namjerno na tuđoj smrti pokušavaš skupiti klikove navlaceci ljude sa ovim naslovom?
@CartmanBrah u kakvoj si ti vukoyebini odrastao pa vjerušeš da se na riječ slijepi u pojmu slijepi putnik stavljaju navodnici ? Jesi li i ti onaj iz poslijeratnog školskog sistema ? Ček' malo... ne treba ni pitati, odmah se vidi da jesi.
Ima li svrhe komentarisati Klixove bisere? Pao iz aviona koji je letio iznad Londona?? Kenia Airways nije letio iznad Londona, vec je bio u procesu slijetanja na Heathrow. Braco ocito nije pao, nego ispao kada su se tockovi spustili pred slijetanje. Nema sumnje da je bio mrtav satima prije slijetanja, uslijed manjka kisika te smrzavanja. Let od Nairobia do Londona traje 8 sati.
@ sve u svemu Ako čitalac koji ima IQ veći od 65 (u nivou moga cuke) pročita moj komentar shvatit će da se isti odnosi na naslov članka a ne na sadržaj istog, tj. razmisli malo prije no što se upuštaš u komentarisanje i osuđivanje tuđih komentara
Koliko su ljudi glupi u pm, pa i da se eto zadrzis da ne padnes, bio bi mrtav u roku od sat-dva, jer taj dio aviona nije pod pristiskom, jedino da poneses boce sa kisikom pa da njega dises, a o hladnoci da ne pricamo, brzina cca. 800-900km/h, visina 10k km, znaci instant ledomat.
Svakako ne vidi, nije ni vidio da pada
Htio se svercat
Dobro mjesto za skriti se samo je zaboravio da stajni trap nije pod pritiskom, znači guši se još u letu.
Ovako uvijek završe slijepi putnici koji se sakriju u točak. Samo što je on bio mrtav mnogo prije pada, u prostoru točka bude po -50 stepeni.
@JeSuisDare tako i nema vazduha
Uvijek kad letim negdje razmisljam kako se ovi krijumcari i "slijepi putnici" provuku kroz sve silne provjere i kontrole prije leta? Meni to toliko nemoguce izgleda...
@VanityFair ako potkuješ osoblje moguće je .
vi izgleda ne znate šta je stajni trap aviona pa lupetate, tu se sakrio 😂
Pa da li su ovi migranti normalni. Mora biti lakši način da se imigrira u Evropu nego u stajnom trapu aviona. Da li oni znaju da je temperatura na 10 000 -12 000 metara od -40C do -50C. Znči ako i ne ispadneš ili te hidraulika ne prignječi, još uvijek češ da promrzneš i umreš od hypotermije.
@SonOfaGun odgovorno ti tvrdim da to ne znaju, jer da znaju ne bi bili migranti. Bice bolje. Lijepo si ti ovo pojasnio, kaže sabitiztarčina tobejarabi
@SonOfaGun tu nema niti kisika. umro od gusenja prije lise smrznu na
Ne kontam fkt clanak Kako sta?
Mislio sam da se to samo može desiti u filmu ili igrici, ali izgleda vi me pokušavate ubijediti da je moguće i pravo!
Migrant
Ovo je slučaj za horatija
@VratijoSeJaKlixe hahaha baš danas ga gledam
Pa ovo samo u Londonu ima
@PlemickaKrv ma u londonu ima i najviše zbadanja crnaca