Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milion ljudi. Pa jbt Gebels bi se postidio. Koja propaganda. Mislim uvećati dva -tri puta je podnošljivo ali 30 puta je stvarno degutantno
Opština Istočna Barcelona.
Jesu li i tamo dovlacili ljude autobusima na skup, kao i kod nas?
Vako ce i nasa braca srbi u Banja Luci kad dodje vrijeme!
Nemaju pametnija posla a puni ko brod...
Valja uzeti pušku u ruke Katalonci.
Na Proglasenju tkz samostalnost na ulicama tek nekih 20000 ljudi, a za cjelovitu Spaniju preko 1000000. Pametnom dovoljno.
Najveća blagodat u ostajanju Katalonije u Španiji za ostali svijet je El Clasico. Hala Madrid y nada mas!!!
Neznaju ni oni sta hoce vise... malo Katalonije pa sad hoce opet Spanije.. jbg.. pogubili se i oni sami!
kakav skup.. referendum je rekao sve
izlaznost manja od 50%
@Sinama Pongolle policija tjerala motkama ljude.. toliko o demikratiji i pravima nekim..
Hahaha. Podsjeća na Beograd ušće 1988. Masa viče "Uhapsite Azema". Još samo da Rajoy kaže "uskoro će da budu objavljena sva imena". I naravno čini se da fali jogurta
Ja mislim kad Dudko cita ili slusa ovakve vijesti da sam sebi grize ljuske i hoce da prsne od muke jer bi i on al petlje nema.
Ovo je samo dokaz da onaj "kreten" sa perikom na glavi (kao da se maskirao?) ipak ne govori u ime svih Katalonaca već samo dijela! Očito da ima i normalnih koji se ne osjećaju "ugnjetavani" u najbogatijem dijelu Španije sa platama od 4-5ooo Eura! Ne bi samo valjalo da se sretnu sa onima koji bi se ipak otcijepili.
A ima i mnogo zastava Katalonije, pokazujući očito želju za Katalonijom u Španiji!
plate nisu bas tolike vjeruj mi ali da zive dobro, zive.. krenes od hrane koja je jeftnija nego kod nas...
dosta je bilo i kod nas haosaU MADRIDU SISTE LONCI CUVAJ TE SE KATALONCI
sao katalonija