Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednice, ziv i zdrav bio.
Ovog internacionalca sam ismijavao, ali kako vrijeme ide počinjem da ga iskreno žalim.... Vidim da dijete zaista nije dobro i da mu fali društvenog života i nečije podrške pa već mjesecima i svaki dan piše ove moralno vertikalne fraze kako bi dobio vašu podršku Ovo je tuga jedna, kad vidiš da postoje i ovakvi ljudi.
Zar neko moze na ovo nesto dodati !? Eto nek svaki politicar koji se lupa u prsa da je bosnjak, srbin ili hrvat ugleda se na ovog covjeka i tako pomogne svom narodu. Druga pomoc nam ne treba....Hvala
Da su ovakvi kod nas gdje bi nam bio kraj . Bili bi prebogata drzava, svi bi imali.
A Bakir, pa Bake nema ni svoj auto :(
E ovo je socijalista a ne Josip Broz Tito i njegovi crveni fašisti
A šta je to Josip Broz imao i šta je ostavio???Ništa i ne seri budaletino.
Da sam pored tebe sjedio kad si ovo pisao takvu bi samarcinu dobio da bi ti se mozak pomjerio i morali bi zvat hodzu da ti saljeva stravu, kretenu jedan. Sta ti je Tito kriv?
Garant je ovo neki nas Mujo politicar otiso tamo vidi se na njemu da je ko hljeb.
svudje ovih nasih bosnja, pa cak i presjednika po juznim 'merikama, poput ovog malog muje zvanog mujica
Jose jarene toliko vrijedi samo jedan stan naseg Sulje Tihica ili hacijenda Bakira Izetbegovica ili isto tako samo jedan stan Zlatka Lagumdzije. A plata, ih, pa nasi politicari su najmanje 5x jaci i ubise se davajaci za sirotinju!!!!
I ove nase Mujice su obrazli nema sta !!!
i vi novinari odmah stavljate pod znake navoda bogatstvo.. ne mjeri se svo bogatsvo u $$, a kad bi svi živjeli kao predsjednik mujica, siromaštva i gladi u svijetu ne bi bilo. a ovo što on ima je i više nego dovoljno za normalan život.
pa da..tebi je recimo bogatstvo kad odjednom dvije koze zguziš ;)
ne mogu ti majku i sestru u isto vrijeme sry, nije moralno.
Jadnik, ovaj ima skoro isto kao pošteni i siromašni Željko Komšić (koji uz skromnu imovinu ima još i kredit za otplatiti).
Garant mu se ovi nas sada smiju uz jutarnju kafiću :-)
...veliki mujica...