Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAprijed Škotska ! Ipak je Škotska bila država prije Srbije ! A Mile kad stekne uslove da uđe u EU i da se provede suđenje za genoicid nek onda iz nje sa pravom i izađe ! Ko Škotska ! Nikad prežalit ne mogu što ima zločinac Tito nije omogućio da uživaju u Sovjetskom Savezu, imali bi danas iste tikove od Rusije ko MAđari i ostale komšije !
http://www.faktor.ba/vijest/zatrazen-pritvor-za-18-osoba-poznat-identitet-svih-uhapsenih-u-akciji-praznik-241111
Mislim da bi ovi "junaci" u suknjicama trebali da cute narednih 100 godina dok ne umru svi oni koji su bili svjedoci njihove sramote na prethodnom referendumu. Pokazali su zasto ih Englezi drze pod svojom sapom stoljecima. Bijedni, preplaseni misevi.
@Planck Ne, nisu morali da daju milione zivota za slobodu kao Srbi. Niti suknjice mogu biti hrabri i ponosni kao Srbi. Dovoljno je bilo da zaokruze pravi odgovor na referendumskom listicu, ali nisu imali hrabrosti ni za to. Neka odmore 100 godina pa probaju opet.