Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki j*beni dan vi ubijate u pojam ovu našu napaćenu raju. Daj okanite se tih crnih vijesti, pa ima x stvari za napisati što čovjeka može da razveseli i uljepša mu dan, što će mu biti danas/sutra od koristi. od sad vas zovem CRNI KLIX.
Mora da su mu Sebija i Shanko lijecili srce!
A ja crnjaka :(
klixovci, jel se vama nešto ponavlja, nešto ponavlja, nešto ponavlja ovaj video...?
Jel 'viko Allahu Ekber?
Ovo je pravi terorista, a ne onaj levat sto ziv nije uspio ubiti nijednu osobu. Zajebani skoti, nije mi jasno kako je moguce da ih oni pederi od engleza je8u stotinama godina.. Strah me je i pomisliti sta bi u stanju bio uciniti jedan skotski konvertit..
mere bit... takvi su po zapadu najcesce u ovom smetljarskom biznisu