Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ih uzmite, pa kada vam zene vise ne budu smjele izaci na ulicu od te arapske gamadi onda cete promijeniti pricu. Ne znaju jos oni koliko vrijedi zena kod arapa, tj. koliko ne vrijedi. Najbolje da svi uzmu samo zene i djecu a ove razbojnike poslati nazad da brane svoje domove.
malo reklame nije na odmet...
Pa piše sirija a ne afganistan , Iran i Pakistan itd! Evropa nemore sve primiti! A evo vec u njemackoj i austrji derneke prava..pogledajte sami u njihovim vijestima! Da budemo iskren ko poznaje nekoga iz njemacke itd cak turci i arape Koje tamo duze zive nece da se integrisu kamoli ovi sad!
Kad su zene i djeca od chetnika i uztasa bjezali nisu hranu bacali a nisu ni policiju napadali i nisu se sa drugima sukobili koji nisu iz njihove drzave?! 95% muskajdije koji su iz vojske pobjegli Koje EU financira!...a oni bjeze ? 90% evropcana nece arape a ti vjeruj u sta hoces
Od ustasa i cetnika? Balijo, samo u Hrvatskoj je bilo vasih 300 000 zena i djece, a da ne govorim po drugim zemljama. Sklonili ste zene u Hrvatsku i onda ubijali Hrvate po Bosni, gamad licemjerna. Nema vecih licemjera od vas muslimana. Sve i svakoga kritikujete a pogledajte u vasem dvoristu cega sve nema, fuj.
Svaka čast,ako izgubimo ljudskost i velikodušnost,onda nismo zaslužili ni da živimo...
Naravno. Nisu tu ljudi od ljepote napustili svoje domove.