Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko im je kriv kad ih momak siluje , vazda se zene pale na mangupe i krete.ne , a one fine zaobilaze zato sto nisu cool
Amerika,zemlja siledzija!!!!!!!!Cujte i procujte!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo su nus pojave demokratije, civilizovanog zapada i modernih vrijedosti drustava. Kako kaze @Talib, da je vijest dosla iz Saudije, bilo bi pljuvanja po islamu i muslimanima. Evo da ne ispdnem fin, ako se one gadosti dogadjaju unutar crkava i od strane \" najmoralnijih \" osoba, sta ocekivati od onih koji izadju na ulicu kao zrtve tih zivotinjskih nagona!? Sve u svemu tuzna realnost.
Svakih 6 minuta se dogodi silovanje u USA :)
Pa i u nas ima si.lov.anja i zlostavljanja ali zene ne smiju prijaviti jer ga zatvore na dva dana i kad izadje je.be joj ma.ter,a kolika je Amerika a kolika Bosna,gl.upi ste ljudi!Zao vam sto nikada necete vidjeti Amerike pa je blatite,koji ste vi bj.ed.ni.ci to nema nigdje drugo vec u ovom s.u.p.k.u svijeta!
@ talib e stari moj nemas ti pojma o cemu pricas, kao prvo \"krstasko nema nista sa time, kao drugo, pogledaj samo npr. saudijsku arabiju i njihove zakone utemenjene na \"islamu\", pa mi onda pricaj o slobodi zena i pravednosti muskaraca, prvo razmisli kako je u tvom dvoristu , pa onda kritikuj druge.
skoro svaka peta???!!! pa jel svaka peta ili sesta ili koliko... ja vidim ne vidim!!! :)
Imate li vi toliko zatvora za sve njih ?
Da je ovo vijest iz Arabije vec bi bilo 350 komentara. Ampak sta je ovo?Haman ste malo previse \"oslobodili\" svoje zene?Svaka peta,eeee,svaka peta.To je na 50 miliona,milion silovanih.A gdje su isamarane i izbubane i \"manje silovane\". Jel ovo krstska sloboda zena?Jel ovo jednakost zena? A pa kako sam bio glup pa nisam skonto ovaj termin.Znaci svaku jednako silujete,i isamarate? Recite NE krstasko americkom zlostavljanju zena.Zene Amerike i zapada cijelog.Pravarene ste.Samo Islam daje pravu slobodu zena.To sto vam daju krstasi nije sloboda nego ropstvo.Stalno morate da robujete njima da bi ih zadovoljili.Oblacenjem,nastupom,zavodjenjem itd.Sve ste podredili muskaracu.Nema tu nikakve slobode.Recite STOP krstaskom principu \"slobode\".Primite islam i spasite se.
Vidim da konjima nasim nije jasna poenta ovog teksa pa da pojasnim. U Americi je to 20%, e onda se zamisli moj konju koliko je to kod nas?? Nije garant ispod 80%. E sad nastavi sa plj.uvanjem po Americi... Toliko od mene
Americka demokratija,
i takva jedna nacija bi da vlada svijetom, ma maaaaarssssssssssss !!
Ma neee, mene juče ljudi ubjeđuju kako je život u SAD idealan, kako su oni tako civilizovano društvo, a žene su im zaboga uzvišena bića.Jadno! http://xrl.us/ImYourMan-00000
Joj rajo jes meraja u Bosni,jabuke izdale pa skupe.Ponudis maci jabuku [jos ako je iz Gorazda ],dobijes koke za dva dana. Nekad je dosta da joj je pokazes u dzepu-pustis da malo pipne- pa da ti odmah dadne kolko volis. Sto uzivam-Allhamdulilah !
U Bosni je taj procenat jedno 80%!!! To je ono kad zena kaze mojne boli me glava pa dobije samar i rasiri noge!Samo sto se to tamo prijavljuje, za razliku od npr.Pinjuzica gdje je to sasvim regulare!!!
amerika čemerika...gade mi se ovi zapadno-krstaške horde zla...fuj...
Ili je to zato sto im je pola stanovnostva ispod linije siromastva? A, seks je svakako zabava za siromasne. http://goo.gl/uPrdJ