Sumnje na kriminalnu aktivnost
42
Skandal zbog konjskog mesa širi se Evropom
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad se svi prave mutavi satro nisu znali... neko nije podmazao gdje je trebalo i eto ga...
kakvi ste vi k.r.e.t.e.n.i. Ne odgovara deklaraciji, u tome je problem, a ne u tome da li je zdravo ili ne. Mislim, meso ...zdravo...opcenito nije, ali to je vec druga tema.
Meso ko meso, konjetina, shtakoretina, vjevericatina - SVEJEDNO samo da je meso. Samo ljudetine nesto ne bi mogo, al hajd. Deklaraciju ne citam, meso ko meso.
pravosavna braca grci i rumuni a jos kad im se pridruze srbi, ajooj maskembalu nigdje kraja. nije ni hrvatima mahane, isti sadrzaj drugo katolicko pakovanje. jesce oni u EU pasce pod piletinu. bog ih kaznjava zato sto ugnjetavaju bosnjake :), neka, neka.
Kakva su vremena došla, mi u Sarajevu već pomalo zavidimo svima koji imaju bilo šta da jedu.
ma i mrtvace će poćet da melju i stavljaju u pljeske . odakle meso nabavlja mc donalds, iz bosne sigurno ne
Pa podmetnuli su djeci u obdanistu, za Ramazan
da mi je vidjeti kako bi bilo da se u BiH podmetne svinjetina. e to bi bio pravi skandal!
PA STA FALI KONJSKOM MESU ? ? KONJI JEDNI DA BIL KONJI .. VOLI VAS I NAS CRNOTRAVAC
a sve je uvezeno u britaniju preko Delboya a dovezo Denzil ha ya
Ovdje dosta ljudi ne shvata tekst niti zna o cemu govori isti sto govori o kvoeficijentu intelingencije citalaca kix-a.Da vam prevedem sa vaseg bosanskog jezika - ovako tekst govori o obmani ,deklaraciji koji prati svaki proizvod ,obicno na njegovoj poledjini ili bocnoj strani ponekad sa samog nalicja opisa proizvoda vjerojatno u ovom slucaju oboje.Eh sada kad procitate to i sastav koji je zapakovan nije bio isti i u tome je problem.Obmana,pljacka = kriminal.Niko ne govori o prednostima,karakteristikama ili mahanama konjskog mesa.
Prodajem sipljivog konja, ubio se za lazanja i sudzukica. Prednost ima lijanovic u kupovini jer oni znaju kako ga mjesati sa kengurovim mesom najbolje.
Ma joj kad kuci dodjem nakon 3 dana kafane, pojeo bi macetinu a ne konjsko meso.
svasta se radi za profit, pred toga sto svasta podvaljuju, zivotinje drze u okrutnim, nehumanim uslovima, i ovo nije neka tuzaljka, to su stvarno nehumani uslovi, npr u Britaniji a i nekim drugim zapadnim zemljama u tvornicama patke stavljaju u mašine koje im drže vrat i tako ih silom sa cijevima tovare da se što brže udebljaju, piliće koji neće nositi jaja odnose žive u mašine za meljanje itd itd jednostavno su fuj i nije džaba halal meso najbolje ako se vec jede meso, a nije samo muslimanima već je tako i drugim vjernicima naređeno, bez mučenjaj, prljavštine i svakakvih grozota
Od kojeg mesa se prave cevapi na carsiji? Da li je meso uopste?
nijedno meso nije halal dok nije klato u ime boga
"Pomoćnik francuskog ministra privrede Benoit Hamon kazao je da je Poujol, većinski vlasnik Spanghera, kupio meso iz klaonice u Rumuniji, preko kiparskog dobavljača, koji je za taj posao koristio usluge jednog holandskog trgovca." 'ebo lud zbunjenog