Godišnjica rođenja osnivača države
8
Sjevernokorejski vođa prvi put stao pred javnost
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjeverna Koreja je najbolja Koreja! ŽIVIO VOĐA! Kako bi bilo cool da ovaj tip riješi da smrša i počne bildati. Smijem reći da ovo uopće nisu loša vremena za ljubitelje politike. Baš jučer čitam kako južnokorejci pripremaju velike monitore koje će postaviti na granicu i puštati pjesme nekih ženskih grupa. Ovi odozgo poručili kako će Seoul biti u plamenu ako to učine. Haha. Nigdje ko u Koreji.
SEGA OVAJ LIK PRAVO :))) USPUT JEB-EM MA-TER OVIM RETARDIRANIM KOMENTATORIMA!
ne vidim po cemu smo sustinski bolji od ovoh sjevernokorejanaca. svaki prosjecni bosnjak se šaji i bakiru klanja do zemlje, vjeruje sve sto procita u avazu, nema para, ima lose zdravstvo, lose se hrani, ima los obraovni sistem, ideoloska/vjerska komponenta je ugradjena u drzavu, do krvi mrzi srbe, hrvate i ostale, narocito ostale u svojim redovima. mah... bo ti nas.lbaus
ima ona sto te rodila. ne bi joj bilo prvi put.
Imal kaka vlahinja da mi istuca jaja i pojede go.vn.o !
Pokakim ti se na izmisljeni vaskrs !
ima li goreg sistema od ovog i islamskih republika represivni aparat je gotovo isti...
Ti bi trebao nazad u pustinju. Palme, hurme, kamile, kamenovanje
^^ Nazad u šumu! Ne zanima nas što je vaskrs, nije ti mjesto među civilizovanim narodom.
Nedelja pa malo oxovi, mevlidi, xampp izašli na klix
kad citam o ovim sj. korejskim retardima, zaboli me sve zivo. ovi su fakat glupi do bola. m.a.t.e.r. im j.e.b.e.m. glupu komunisticku. ti bolesnici ce cviliti za svojim dragim vodom, bar jos jedno 50-ak godina, naravno uz velicanje i djelo dragog im vode.
ne rise, u većem dijelu zemlje su njegovi poklonici! Nastavimo li mi ovako glasati, isto nas čeka! Vidiš da zapošljavaju samo svoje - nema veze što nisu stručni, samo nek su crveni!
Jesu li bili predstavnici jugonostalgičara (titoida) iz BiH? Za njih je Sjeverna Koreja blažena zemlja.
čil mu unuk rave po bijelom mostar gradu?
Ovo je Dodikov idol !