Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da će S.Koreja udariti na finasijski sistem zapada ,to nije problem.Kapital je najplašljiviji,zao će vjerovatno iscenirat neki događaj da berze počnu padati.Dižite svoj novac iz banaka dok ga još imate.
Šteta što Jugoslavija nije imala atomsko oružje, mogli smo držati Hrvate i Bošnjake silom u Jugi i uvjeravati ih do kraja da su Srbi. S vremenom mislim da bismo uspjeli jer držali smo sve top pozicije i činove. Prokleti zapad nam je pobrkao planove.
Al zato niko ne može promjenit to da su srbi 500 godina bili pod Turskom čizmom.
a vidi mutavih faca njegovih podanika, ko ovi iz RS kad im Dodik dođe i dadne zaostalu platu iz aprila, a oni rakiju piju s njim presretni što su vidjeli Velikog Vođu
Nemoć zapada da se suprotstavi progresu jedne male komunističke zemlje, posraje smiješno do bola. Zabrana rada u inosstranstvu je zabrana disidentima da napuste zemlju.
Nuklearno oruzje je jedina njihova sigurnost inace bi im davno bilo kao u Afganistanu,Iraku,Libiji ...
Davno im ipak nije bilo kao u Afganistanu, Iraku, Libiji, jer takvo naoružanje nisu do skora imali. Prvu probu atomske eksplozije izveli su tek 2006-e godine. Moglo im se do tad mnogo puta desiti Libija, Irak, Afganistan, ali nije. Teorija ti je čisti promašaj.
Koji ste vi majmuni kad slijedite ovog budaletinu, isto kao ovi u RS za Dodika. Bas ce se on borit i ratovat, sakrit ce se a poslat narod da gine. Tako i Dodik, obezbijedio je sebe i porodicu sad moze lajat i izazivat koliko hoce jer on nema sta izgubiti. Pobjece ako se zarati i uzivati u pokradenim novcima a siroti narod ce ratovati za budale.
Ne smije njih Amerika napast!
sad ce da radi šverc nafte sa debelim...bit ce para....
Rad u inozemstvu?