Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to su ruski prdoslavni vlasi j.eb.em ti m.a.ter zatu.canu nepismenu !
Pravi jun(a)ci, pucaju na nenaoružan svijet u džamiji.
Prije ce bit da Brahma postoji nego taj tvoj monstrum! I j.eb.o te Muha, stari pe.d.ofil. :D Selam
Muka mi je od ovih moralista.. glume neke moralne uzore cim zavrsi ramazan odose lokat gore neg ja. Al bitno je da meni nabijaju na nos sto jedem, pijem i zivim svaki dan ko da i nije ramazan. Fuj djubra.d licemjerna
SRBI S-M-R-D-E KO POLJSKI ZAHOD!! :-)
@ osim A.l.l.a.h.a! (promaklo ti, pa rekoh da dovrsim)
ja sam samo jedan mali klempavi vlašina, genocidaš kojeg je guzzio vladika Kačavenda ...
nema boga.
Ovo na slici nije dzamija, ovo je kamena kupola,, koje ste vi neznalice... A sta je ponudila tvoja nevjera @Brcak, homeseksualizam, prostituciju, kriminal, mito, korupciju.. mrrsh gnjido jedna...
@@Brčko Ko ti natura religiju ? Ma ne moraš sine, samo ti ne vjeruj... nikakav problem. Sebi nepravdu činiš, mene baš briga. Radi šta hoćeš !!! U vjeri NEMA prisile !
hajde i u nigeriji malte ne svaki dan muslimanski ekstremisti vrše napade na hrišćanske crkve
KAKAV OVAJ PORTAL KAD ONI NAMA NE DAJUU DA KOMENTARISEMO BAJRAMSKU VIJEST I DA CESTITAMO BAJRAM... ccccc BŠMO
klč ti mora dasi naki kiafir!! Komentar ti naprosto zaudara fuj
Naravno, ti misliš da je tvoja religija dobra. Međutim nisi u pravu, sve religije su podjednako štetne iako u teoriji zagovaraju dobro. Jednostavno su pale u praksi. Međutim ne isplati se o tome raspravljati, to se obično svede na vrijeđanje. Činjenica je da nam krše ljudska prava što nam naturaju religiju od djetinjstva. Možda će za 1000 godina ljudska svijest dovoljno sazrjeti da se oslobodimo predrasuda i iluzija, naravno ako naša vrsta toliko opstane obzirom u kakvom jadnom svijetu živimo.
/bit.ly/N0qWqm
Nesumnjivo je da je pojavom islama nastao i terorizam.Muhamed je bio prvi svjetski terorista.Islam je prljava i primitivna istočnjačka religija koja nema nikakve veze sa hrišćanstvom i judaizmom.Muslimane treba staviti u karantin,oko njih se ograditi i odijeliti od civilizovanog i kulturološko-tehnički napredijeg svijeta.
ima Boga i neče ni oni proč nekažnjeno ,,pomozi bože dragi svim muslimanima da se odupre od kjafira ..