Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Diktatori ne vole da se sa njima šališ. Kim odmah napada, a Josip Broz je uveo verbalni delikt, pa stisni i ispričaj vic, ako te drot čuje, ideš u zatvor! Zbog vica! Znam dvojicu što su odležali, jedan zbog vica, drugi zbog psovke.Zlatna vremena... Ne ponovilo se!
I ja znam dvojicu sto su mrtvi pijani zgazili nevine ljude pa ostali na slobodi "zbog nedostatka dokaza". U ovo vrijeme tzv. demokratije, bez Tita. Ne ponovilo se!
ne gnjavite nas vise sa diktatorima amerikom i ovim orangutanom
Oni ga kobojagi voli, mi nase samo po klixu kritikujemo :)
Demokratija nista drugo, ovi prikazuju a drugi ovi se zvanicno zale. Ja mislim da bi trebali i oni pogledati film, pa da se malo razvesele...Film je za zabavu, da se opustimo i uzivamo...
ovaj film je obicna kara od filma nista posebno
hajde kim posalji rajketu na bjelu kucu da je sravna sa zemljom to bi bila jedna od ljepsi vijesti sto bi se desilo ..Tu te podrzavam samo raketu na Ameriku posalji velikog dzavola
haha ovaj jong kun il, kako se vec zove neodoljivo me podsjeca na pekinezera, ma pljunuta ruzna faca.
Veze ovaj film nema. vecu glupost ne vidjeh
Treba razlikovati komediju i propagandu, sljam. I primitivac, tako se prica u WC-u samo, u ogledalo.
...samo se vi zezajte sa kimašinom...pa kad hakira novu godinu, slavićemo je sa 2 na 3 januar :))