Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I vama treba baciti iz aviona 1000.000, iPhone, pa da se urušite u sebe!
Jbg Kim kad bacaš rakete po Pacifiku i praviš se lud to nije provokacija. Uvijek sam te hvalio da nisi izazvao nijedan rat, nisi napao nikoga, ničiji grad uništio a predstavljaš prijetnju.Nobelovu nagradu za mir daju Kisindžeru i Obami za ubistva preko 250.000 ljudi. Ali ovaj put Kime nemoj da si tužibaba. Bacaj rakete i kuliraj.
gooUser1691339380, a koga da napadne, Kinu, posto Juznu Koreju ne smiju?!
Haj nek bace vise tu nuklearnu sta se pusu 30 godina bazi jebote otac mutavi
Kako se zove onaj decko nas kosarkas sto je u zadnjoj utakmici protiv Francuza pogodio trojku iz svlacionice za ne sjecam se koji rezultat, ali se sjecam i znam da je digao cijelu dvoranu na noge i mene ispred televizora ? Hvala unaprijed onom ko zna ime da mi kaze