Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu ovi dosadni ko dodik sa referendumom.
Bakire karino kupi nam nuklearku da budemo serbez..
Ovakvih majmuna se treba vise bojati od 10 isila i bin ladena. Ovo je sifra koja ima random prenose raspolozenja i nista me nebi iznenadilo da im "zakoluta" jednu made in koreanku.
Ovi ce ispalit nuklearku iz ne znanja..
samo ovaj izgleda da ima damu veča od rusa.
gon(K)oReja
:):):):):)
;):);):)
PRIKAŽI ODGOVORE (45)
Čuvajte nuklearno oružje kao zjenicu oka svoga, da ne bi ste doživjeli američki terorizam i demokraciju, kao mi.
Od bombi sa oslabljenim uranijumom opasnija je njihova propaganda koja je u službi stvaranja novog poretka. Da bi se taj cilj ostvario trebalo je decenije ispiranja mozga ljudima širom svijeta o "muslimanskom terorizmu" i satanovanje vlada arapskih zemalja bogatim naftom u kojima je socijalizam i visok standard.