Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrska bratskom narodu sjeverne koreje. Svako neka ima nuklearno oruzje, svijet je tada mirniji
Nije cudno sto se naoruzava ali da tako javno prijeti jednoj velesili br1 nije mi jasno,ili mozda nije normalan a onda se pitam kako moze biti presednik ako nije normalan????
Sve ovakve neljude koji, kad se dograbi vlasti, a imamo i kod nas isti primjer, takvih, pokaze svoje, pa u ovom koji je najgori i najopasniji primjer, da prijet isa najopasnim oruzjem, koji moze da unisti sav zivot na planeti. I on kao diktator, treba da uredjuje svijet po svojoj pameti i po svom sudu. Niti jedna zemlja na ovom svijetu ne bi smjela da imalo podrzava niti trguje sa ovakvim zlocincom.
Isto kao sto su osvojili svijetsko prvenstvo u fudbalu. Valja gluposti a zna da nesto pokusa, da bi ostao samo pepeo od S. Koreje za samo sat vremena