Odgovor na vojne vježbe
0
Sjeverna Koreja prijeti "totalnim ratom"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ ? I opet tvoj koeficijent inteligencije nije ništa uznapredovao ( skoro nemoguće ) čim još uvijek kradeš moj predivni nick. Da je tebe kako vratiti u mamin stomak, grehota je što si se ikad i rodio.
Da hoće zaratit pa da ga nagnem u Njemačku.
i opet su nepismeni novinarčići pokušali biti veći katolici od pape. ama otkad se bilo gdje u bosni govori ovako kako vi pišete? pa ako ćete već po RVACKI, onda budite dosljedni, ne jednom \"poluotok\" a pet puta \"poluostrvo\". i otkad se u totalitarnim režimima uopće MOŽE govoriti o \"strankama\"? tim prije što će i sami mediji u hrvatskoj uvijek napisati \"komunistička PARTIJA\" za Koreju, Kubu i još par totalitarnih državica. da ne komentarišemo glopust \"najgora kriza u njegovoj historiji\" - valjda je najgora kriza bila 1948/52., dok je trajao Korejski rat? o desetinama drugih sitnica ne treba ni govoriti, tipa \"Rodong Sinmun, koji zastupa stajališta komunističkog režima u Pyongyangu\" - PA KOGA će zastupati, ako je GLASILO KP Koreje? Svi, zajedno s FENOM, nazad u magareću klupu u petom osnovne.
ja clanka, ja konto vec ubili obamu i sad jos biju ljude po americi..
Pa hajte vise, zaratite ....ja koliko s.e.r.u godinama ista prica i na kraju nista.Ja taman se nalozio da vidim kakav rat bez muslimana i onda opet nista...
Mozda tako zapocne proces Novog Svjetskog Poretka. Kako god, Maje su upravu, ali da ih ispravim, kraj majanskog kalendara je ove godine. 28. 10. 2011. g. Wake Up !!!