Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi se ne sale
Samo da se zna ako bude III svjetski rat mi mali čemo najviše nahebat
oni koji misle da je amerika dobra i da misli dobro ostatku svijeta su maloumni,amerika tamani polako,jedno po jedno
Oni koji misle da si ovi bolji od Amera imaju nekih psihickih problema ili stvaaarno mrze Ameriku.
jos mi samo treci svjetski treba,pa da mi cjeli zivot u nekakvim ratovima prodje,b.o.g. ih j.e.b.a.o. retardirani vise
Moze li mi neko objasniti kako je poceo ovaj rat ?
Mi mali smo već dobrano nahebali, još samo da nas nestane sa kugle zemaljske. I onda može zavladati mir u cjelom svijetu.
Hahaha cuj zaostalim ruskim naoruzanjem.. nemoj da pricas kad nemas pojma, sto im onda Amerikanci ne odgovaraju na ove prijetnje, nisu oni tako mali kako ti mislis. Potrpuno ih podrzavam. Neka neko zavrsi sa ovim glupim Amerikancima vec jednom.
A ja konto bacice atomsku na Ameriku lol......e moji Kim trsis se ko Mile glavonja ....pazi da na kraju ne odnese kakva oluja !SIKTER
ove sjeverne komunjare, ne mogu preboliti, sto su im juzna kapitalisticka braca naprednija 100 puta, pa fol nesto zveckaju s tim zaostalim ruskim naoruzanjem .
BIH treba Atomska bomba, roboti, laseri, zombiji, a ne da rade za druge, BIH će samo sa time biti jaka i močna poput S.Koreje, živjelo savezništvo BiH-S.Koreje i Irana..sve pare iz proračuna prebaciti u izradu Atomske bombe...