Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ba sme interesuje zasto su uhapseni. Radi prodaje lizala. Spijuni i onda pizde pred kamerama uahh hvala , mi smo nevini. Isto ko kad uhapsise u Iranu satro turiste koji su pjesacili kroz Iran i to bas pokraj vojnih baza. Civili. Jesu u civilnoj odjeci ali.
Kim Jong kapitulirao.Tramp mu ocito lekciju,to,to i to.Ako nebudes kleknuo evo sta te ceka,kada je Jong vidio sta sve imaju Ameri i da bi sijeverna koreja nestala sa lica zemlje za sat vremena.Kim je promjenio plocu,sad ne pjeva borbene kao unazad 10 dana.Skonto frajer da nebi imao vremena zapaliti fitilj od nuklearke
kim je hit svaka cast
I mali debeli dolazi pameti,a mi kao napredniji nećemo nikad