Bez kazni za nedolazak na sahranu
0
Sjeverna Koreja: Bol za Kimom Jong-ilom je iskrena
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćemol i mi vako za Bakirom drečat ? Bio bi red.Mlogo dobra nam je donijo.
Da su Sjevernjaci babuni par exellence to stoji, ali ni Južnjaci nisu ništa bolji. Oni su slika i prilika Amerike, a to znači: licemjeri, zločinci i američka kolonija koja radi ono što Amerikanci kažu. Kao i Japan, uostalom. Uvale ti dvije atomske i smatraš ih prijateljima, mazohizam na kvadrat.
Upravo je ta \"iskrena\" bol zabrinjavajuca.
Zivjela Sjeverna Koreja, Socialzam i komunizam to nama treba u BIH.
www.balkanske-top-pjevacice.blogspot.com www.smjesne-slike.blogspot.com
po.se.rem se na sve komuniste...lol..:)
\'..za vrijeme perioda ZALBE za velikim vodjom\' desetka za pismenost!!
bosnjaci brste svjetsku politiku a jos ne znaju gdje im je drzava hahahahahahaha
SVE JE OVO JOS SUPER SAMO DA NAM NE DODJE RADONCIC NA VLAST... NEZNA SE KO JE VECA UBLEHA I LOPOV BAKIR ILI RADONCIC.. DVOJICA NAJVECIH LJIGAVACA TREBA IH NA LOMACU SPALIT STA SU URADILI JADNOM NARODU !!!
M a lj u d i, m i s l i o s a m n a o n o g s a š e s e t m i n u t a, a k o p o n o v o p o k r e n e š e s e t m i n u t a a s a v n o v i m a t e r i j a l m u v e z a n z a eSDePe.
mi smo bogami kod kuce svi plakali za Titom.... i halal bila svaka suza, od srca je bila, jer sad tek vidimo kako nam je bilo dobro za vrijeme one \"diktature\" kad se uporedi ova j.... demokratija gdje je svaki polu skolovani papak ministar i gdje ih ima na stotine pokvarenih, licemjerni, lazljivih i samo za svoju guzicu i guzicu svojih najblizih patrijota.....
A kako smo za titom plakali i kleli mu se da \"sa puta ne skrenemo\", a čim je umro mi skrenuli i ne s.e.r.i.. Eto koliko su ljudi u bivšoj jugi pošteni \"dragog vođu\" slagali. I sada nešto meljete, ne valja bakir nevalja fahro itd... Ma ni jedan ne valja, kao ni vi sami...
Alija DA, Fahrudin NE!
kako ste mu za babom \"hlinili\", tako ćete i za njim
@vuk ne ne kralju zahebo si se ,nije Radončić,Bakir je u presjedništvu,brkaš pojmove.Prvo je bio Aljo pa sad njegov sinovec Baksy II je na vlasti,nakon toga dolazi njegov zet i tako.
zivio lik i djelo rahmetli nasega vodze Alije Izetbegovica i nasega buduceg vodze Fahrudina Radoncica!
\"i da će to oni zapamtiti\".čini mi se da će i ovi južnjaci jednog dana zaplakati, ali iskreno.