Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je**m ti i Ameriku i sve one koji napadaju djecu, starce, mocne i nemocne. Pa Da Bog da Vas Bog sravnio sa zemljom !!! Kako neko od krvi i mesa moze ciniti takve stvari, a da cijeli svijet nijemo posmatra 100+ godisnji rat...
mi cekamo do 25.5-tog , da teroristi daju odgovor ,ako ne daju onda krecu udari gori nego sto su bili !! Sto znaci sutra ocekujte vijesti na klixu ..
Kako to kaže Edo Maajka i Srđan Jevđević: "Koga da mrzim danas? A kome cu pravdat mrtve? Nije bitno ko je u pravu, bitno je da smo na kraju i mi zrtve." Drugi jebu - ti se Muzafere kupaj!!!