Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast kurdi saff na aparatima
KURDI NAJVECI BORCI A VEHABIJESINE SAMO MOGU DA KMECE IZA TASTATURE I KOJEKAKVIH FEJK PROFILA TIPA IBN VELID ALLAHOV ROB ALLAHOV RATNIK I NEKA ARAPSKA SLOVA
VRIJEME JE DA HRABRI NAROD KURDISTANA KONACNO DOBIJE FORMALNU DRZAVU
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Šta uradiše od onakve zemlje, nije kamen na kamenu ostao... i to u ime Allaha? E ebem ti retardiran mozak tih vjernika...
@ServiTurskiKmetovi Ulazi, ako si pročitao članaka, sirijsko kurdska demokratija, dok isilovci kako pišu mediji pri zarobljavanju plaću i mole za život.
@ServiTurskiKmetovi A zamisli mozgova kad ih Amerika može uvjeriti da će na taj način stvoriti halifat... strašno...
Znači fajrunt, gasi svjetlo ... Tko se spasio spasio se, ostalo porokat . . . za primjer drugim budalama da vide šta ih čeka ... ! ! !
Suviše si blag. Ko se spasio, tražiti i pronaći ih, godinama ili decenijama ako treba. I rokati jednog po jednog.
Evo kod mene u komisluku cuje se plac iz kuce vehabija, revu djeca za isilom ko za cokoladom, raspad sistema u kuci...
Hahahahahahahaha Bošnjaci izginuli kao stoka u ISIS-u. Kolega mi je trenutno kod Majedan i tamo ubijaju ISIS Teroriste kao pacove. Mnogo mrtvih je BiH muslimana
Ameri mijenjaju igrace, ISIL potrosili sada se sve prebacuje na PKK kad njih isto potrose ako Turci i mozda Rusi ostanu tvrdi onda ce izmisliti neku drugu grupu i tako u bezkraj! Cilj je jasan, rasturiti Siriju i Irak i ko fol napraviti Kurdistan koji je kamuflaza za pljackanje nafte i gasa iz tog dijela svijeta i naravno ev. spajanja s Izraelom s ciljem nastanka Velikog Izraela od Nila do Eufrata.. ISIL banda je odradila svoj dio posla i sada umire, nepismena PKK/YPD tek treba.. Nastavlja se..
Ma kakvi ameri te spopali islamistička radikalna bagra se ufurala da može osvojiti cijeli svijet i terorizirati planetu. S tim ameri veze nemaju kao ni sa na taj način pokušajem širenja islama na Europu. Propao islamistički projekat i sad ih tamo kurdi gnjeće ko žohare.
Eh kada bi jos moglo jedno ciscenje po BiH pa ko god ima cetnicke, ustaske ili vehabijske apetite ... samo po kratkom postupku.
Prnuše znači ovi što su pobrali simpatije Bošnja tamo 2014. godine
sta kaze stara poslovica, dok se dvojica svađaju, treći...
..je.e?
Kurdi oslobodili
Novi Kirkuk?
Basum sogusom Bosnjaci....znam da su se gajile simpatije ali popusise pravovjerni sto sjeku glave mladim palestincima. Ocekujem protest pred BBI-em slican proslogodisnjem.
sedmoj sili ne vjerujem ni rijec..............ni jednu..