Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to rezim, samo tuku po teroristima !
nije mi jasno kada su ovi vise od pola sirije zauzeli noseci oruzije koje su im ameri dala ni govora nije bilo o primiriju,a sada kada su ured izgubili daj primirije. zao mi civila,a kada gledas ove tzv umjerene pobunjenike i isil nema nikakve razlike,jer isti stil oblacenja, povici kada kolju i sl. nadam se da ce asad osoboditi siriju.
Zasto se pobunjenici kriju kod civila?
Opet ponavljam, širite neistine i krivo interpretirate rezoluciju. Prva stvar, donešena rezolucija se dužna primjeniti u roku od 48h, još je nepoznato gdje će sve koridori biti otvoreni za humanitarnu pomoć i izlazak civila, drugo, rezolucija se ne odnosi na terorističke grupe u Ghouti i treće, zna se koja je zastava Sirijaca, ova na slikama to nije.
Ove zastave su se vijorile u nasem Sarajevu....na zalost normalnih ljudi. Malo na Marjin Dvoru malo ispred BBI-ja. Da ne spominjem Zenicu itd.....
@xPlPUNx: Jbo ti Asad sestru u usta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pogledajte slike ove djece :( Jesu li ovo pobunjenici? Teroristi? Jbem li ti Asade majku divljacku, poganu.