Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je slatka vlast , pobice sve na putu ko se usudi da ga skloni..
Samo steri asade legendo arapskog poluotoka sve po redu bolje i tako nego zavrsiti kao libija i gadafi ....
asad je šit i a sadam i gadafi rahmetli su bili suniti pa im to nije pomoglo i zavrsili su u kandjama zapadnih kolonijalista uz pomoc produzene ruke takozvanih boraca na allahovom putu alkaida i sl. zato Asade znas sta te ceka bio ti sunit ili šit njima nije bitno ameri i njihovi arapski kerovi su siriju prekrizili crvenom bojom....
Kao nosilac vanjskog (međunarodnog) suvereniteta Bosne (kog trenutno uzurpira Vatikan temeljem lažnog testamenta Katarine Kosača i radi čega su SVIH 6 "visokih predstavnika" stranci-katolici), Kraljvska Porodica izražava zadovoljstvo razvojem događaja oko plenumskih skupština - naročito Tuzlanske i Sarajevske - kao neophodnog koraka ka povratu unutrašnjeg (teritorijalnog) suvereniteta građaninu te tako ka slobodnoj i nezavisnoj Bosni, čiji će se vanjski i unutrašnji suverenitet po prvi put nakon 478 godina međunarodnopravno objediniti - u nezavisnu parlamentarnu ustavnu monarhiju po uzoru na ostale evropske monarhije. - Nermin Tulić: "Šta je to Plenum?" VIDEO - https://www.facebook.com/photo.php?v=627466930641799 www.omerbasic.org
Mora SAD negdje prodati negdje oruzje
šta se tu ima pregovarati, klasična agresija natoa i bankarskih konzorcija na sirijski neovisni narod. nisu htjeli žrtvovati svoje ljude pa su nafukali muslimanske maloumnike da taj posao odrade za njih. da se stvar uljepša skupili su par likova da predstavljaju opoziciju a radi se o klasičnim smradovima, izdajicama sirije. takvi smradovi su prototipovi političara koji vladaju na balkanu ili u libiji. sirijo ne daj se. vaša borba će ostati živjeti vječno, a gamad koja vas napada će ostati upamćena kao najveći smrad čovječanstva.
Mislis na gamad koja je došla iz Irana i Libanona da podrži Asada ili ?
arsenal nato nema namjeru na siriji stati, već će nastavit ići u pravcu irana, prije ili kasnije. takvi ko ti će im poslužiti za ostvarivanje ciljeva na terenu. klasična priča, poznata iz libije i balkana.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Sad predsjednik Asad mora na terenu postici jos povoljniji odnos kontrole teritorija, jer ce to biti glavni aduti na slijedecim pregovorima. U prijevodu-mora poduzeti zesce ofenzivne operacije s ciljem ciscenja teritorije Sirije od medjunarodnih terorista.
I na kraju ce postati ko Palestina i Izrael - rat u nedogled.
Ako Asad bude odlučan, i brat Vladimir bude htio pomoći (a reklo bi se da hoće), možda potraje ne vrlo dugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad se muslimani ubijaju onda nema sporazuma
Nazalost realnost je surova stvar a sto je jos zalosnije je da neduzni ljudi ginu.