Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOWN WITH SAUDIS! GOD BLESS SYRIAN AND BASHAR ASAD SUPPORT FROM BOSNIA https://www.youtube.com/watch?v=PawalAWcJ3I https://www.youtube.com/watch?v=G1PksgtOtTQ&feature=c4-overview&list=UUXT8rM5srvYusUuyGP_xfuQ
u siriji se vodi rat nato pakta protiv sirijskog naroda. sličan scenarij smo imali kod nas u jugi, nedoavno u libiji i egiptu, a sada u siriji. rezultat ekonomski uništen prostor balkana, afrike, a sada i bliskog istoka. štoviše te zemlje ne samo da su uništene već su i dugoročno ekonomski ovisne o zapadu. nato pakt vode bankarski lobiji i ti ljudi su strahovito pametni, ali nažalost i jako pokvareni. u jugi su pronašli nacionaliste da ostvare ciljeva za njih, a u libiji, egiptu i sada u siriji muslimanske fašiste tj. vehabije. sirijski narod će ući u historiju kao narod koji je fašizmu jasno rekao ne, a ovi nacionalisti i muslimanski neandretalci što ispunjavaju ciljeve za nato ući će u historiju kao najveća gamad čovječanstva zajedno sa natoom i izraelskim vodstvom. allah syria bashar w bas. naprijed saa, neka ti je allah na pomoći u obrani svoje zemlje i naroda.
Da oni nisu htjeli da se pobiju rata ne bi ni bilo. Dakle, krivi su sami sebi!
Jaro nema više privatnih država ,babo asad ostavio Siriju sinu basaru 21.vijek uveliko je ovdje
Kao sto i babo u Jordanu,S.Arabiji,Kataru,Bahreinu ostavljaju svojim sinovima...
Krivi su svi muslimani sto su se razjedinili,i sada ispastaju zbog toga.Svi se čvrsto Allahova užeta držite i nikako se ne razjedinjujte!
Ma ne znaju iskoristiti svoje blagodati, mogu imati sve a u realnosti nemaju nista..........