Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strasno zao mi je sviju a posebno neduzne djeca odakle god bili
A Ameri po čitava sela pa ne govore
srce mi se para kad pročitam ovako nešto. kad ce kraj ovom ratu? :(
saopstio je Sirijski obzervatoriji za ljudska prava smjesten u Velikoj Britaniji.... pametnom dosta. Bila je prica na rt o ovoj organizaciji, smjestena u jednoj kuci i vodi je jedan covjek a uvijek imaju svjeze informacije s terena....
Na RT kažeš?
@quoter Htio sam nešto da mu kažem ali onda razmislim, koja je poenta objašnjavati nešto idiotu i maloumniku koji smatra RT pozdanim izvorom, i povrh toga se pravi pametan i sveznalica o zemlji koju ne zna naći na karti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
99.9% mogućnosti ima da postane kozoyeb, tako da...
@svrbemejajabicebelaj TI, ONA I JA= SAVŠEN THREESOME !!!
@svrbemejajabicebelaj O ČEMU TI PRIČAŠ JA SAM BEZRODNA OSOBA, A VOLIM SRBE, UŽASNO !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)