Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad Obama tamo klika na "Forgot your password?".
Gmail Obamine kampanje?? :) Kad je kreno u predsjedničku kampanju koja košta milijarde, nije otvorio svoju stranicu i email na svojoj domeni nego uzeo na gmailu džabnu. Valjda ono ko "[email protected]", pa "[email protected]"
Trebala bi se uključiti na fejs ili twitt.Možda bude koji dobar status :)
kaze da se bocka na F.B sa Angelom Merkel :D
Odoh im poslati zahtjev. XD
E neka, to ti je za ovo http://gifator.blogspot.com/2013/10/sad-e-spijunirala-visoke-zvanicnike-bih.html
Mislim da je ovo podvala neka od strane Amera,zašto ? pa zašto bi neko uopšte govorio da je hakovo nečiji gmail,twitter ,fb itd....valjda bi to držao u tajnosti ,špijunirao i prikupljo podatke ? mislim da je ovo opet neka manipulacija ili su hakovali al pitaj Boga kome ?
Ušli smo u brojne e-mailove Obamine kampanje kako bi procijenili njegove terorističke sposobnosti. One su prilično velike wtf?
Mozda to u Sirijskim mozgovima ima smisla. :)
ma daj ne serite vise...
dobar pos'o...
aferim