Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da objasnim oovcama koje još nisu shvatile da ove ratove ne vode muslimani nego ih isceniraju CIONISTI koji preko isceniranih ratova ulaze u druge države i crpe njihova prirodna bogatstva pa tako održavaju svoju ekonomiju. Amerika bi davno bankrotirala i propala da nema IZMIŠLJENIH ratova koji oporavljaju njihovu ekonomiju. Zar i danas to nekome treba crtati da shvati?
Odgovorit ce cim dobije telefaks iz Izraela.
Moras biti debelo glup da vjerujes u ove medijske price. Ameri sceniraju rat u siriji kako im volja
amerikanci su bili u pravu.
hahhah... mosnje, eto vam vase brace, sad deru i po palestincima. udruzili se sirijci sa zidovima.
http://www.youtube.com/watch?v=52s9QsjChTk
1 Amerikanac = 100 luva 1 Europljanin = 96 ----- 1 Arapin = 12,8 -- 1 Afrikaner = 7,2 --
nazalost ovdje komentarisu vecinom oni kiji svoje znanje sticu samo preko medija, da bi bolje razumjeli i dolazili do neki svoih zakljucaka o situaciji na bliskom istoku treba vise citanja i obrazovanja van medija.
opserva-? halo bratstvo...mrš dole pa se bratite koliko hoćete, a ne kod nas
opservatorij? i to nije prvi put. znate li vi uopće ŠTA JE OPSERVATORIJ? što se tiče same vijesti, volio bih da sada čujem one što podržavaju asada. dolje krvavi sirijski režim! sloboda napaćenim narodima palestine i sirije! živjelo bratstvo sirijskog, bosanskog i palestinskog naroda!
HAHAHAHAHA KO TO DA VJERUJE?????????
ovaj Bašar kao da je s.r.b.i.n
Klix.ba ajd sviju vam prestanite izmisljati,al ako imate zrno morala prestanite ovakve lazi pisati.
Jedni ljudi
žalim vas pa to dole je obična stoka sa jednu i drugu stranu granice kako može da sa njima upravlja amerika ili bilo ko ???????? pa može ako su zaostali i primitivni kao što i jesu
j.e.bo vas dzamija, ljudi ginu njima lose sto je dzamiju pogodilo
Down Bashar Al Assad ! Assad = War Criminal Freedom for Syria! Bosnia with Syrian people against Dictator Assad!