Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valjda libanonsko naselje,ako je riječ o državi Libanon! država Liban ne postoji!
@Bistrik Ovdje @denzel, Sijo Rafidijo, otkud vehabijama teska artiljerija kada je poznato da su vehabije vrhunski komandosi ali tesku artiljeriju u zivotu nisu ni vidjeli a kamoli imali ?! i taj tvoj Siitski www.advance.hr ponekad prolupa u mastojanjima da bude propagandno koristan ...
Vehabije rokaju da bi svalili na Assada ne bi li se zapad ukljucio. providna igra vehabija, inace krscani, muslimani, zidovi... su imali, i imaju, potpunu zastitu od Sirije na celu sa Assadom.
neka malo i Hriscane roka da ne kazu svi da samo nas Sunije roka