Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
deri assade,pishaj po americko smraudijskim placenicima.
i nas su oslobodili od" tiranina" Tita , al su nas previse oslobodili ...i dostojnog zivota i drzave i vlasti i sporta i kulture
Balijsko bauljanje i ovdje. Bosnjo nema pojma o Assadu, Siriji, al nekje protiv Amerike, a sto Rusi pobise sve zivo sto hoda povrsinom zemlje to ne smeta. Balije nepismene glupe
Nije ovo rat protiv IDILa pa da se radujete. Ovo sirijski režim na čijem čelu je Besar el Assad zajedno sa proiranskim siitima ubijaju sunitske muslimane, civila, Zene, djecu, stare. Pogledajte šta gamad čini na internetu. Imate primjer Asaadove vojske koja muci 10 godišnjeg dječaka. O kakvim teroristima pričamo ovdje. Otvorimo oči na nemar zajednice. Posebno arapskih vladara!
Nije to Bosnji bitno. On luta u vremenu i prostoru, a ne zna nista. Najnepismeniji i najgluplji narod na planeti. Ono sta je top komentar to je njegov stav. On ne cita nista osim klixa, ne zna sta rade sijske milicije, koji su gori zlocinci od ISILA. Neka Bosnjo doci ce opet tvoje vrijeme, treba te klati jer si ovca
KO GOD GA VOLI DA BOG DA MU ASSAD U AVLIJI RED USPOSTAVLJAO.
Najveći poraz, jel ovo za neke bosnjake najveći poraz? Doslovno
Halep
HAHAHAHAHAHAHA i ovde ga Bošnje puše ocam ! Sirijci oslobađaju Alepo od Bošnjaka, pa je l vas stid jadna vam majka , ispušili ste ga u Bosni pa sad i u Siriji ????
Jesi glup, to je čudo jedno :))
HAHAHAHAHAHAHA i ovde ga Bošnje puše ocam ! Sirijci oslobađaju Alepo od Bošnjaka, pa je l vas stid jadna vam majka , isušili ste ga u Bosni pa sad i u Siriji ????
"Zauzeli" ... kakva propaganda CNN-ovska Klitorise. Oslobodili dio svoje okupirane teritorije! Čestitke sirijskoj armiji, do pobjede!
glavosjece pucaju po civilima koji bjeze od njih: https://www.youtube.com/watch?v=fcdritBIb5I
jbt klix se poistovjećuje sa pobunjenicima i teroristima...
Siriji treba jedna Oluja. Samo naprjed Asade.
Siriske snage odavno uopce nebi postojale da se sav svijet nije ustremijo protiv ovih drugih i sada da svijet pusti Asadovci bi bili porazeni...
Najveci apsurd je da cetnici navijaju za Asada, a oni su zanemarili volju preko 65% stanovnista i pokrenuli krvavi pir protiv legalno izabrane vlasti i naroda, dok je Asad dosao kao nasljednik celicne vlasti svoga otca.Grupacija kojoj pripada cini mali dio Sirijaca, ali su na visokim vojnim polozajima.Neko je Sirijcima obecao slobodu ako ustanu protiv Asada, a sada im se cinicno smije u lice, nazalost narod pati, a i ove grupacije su toliko razjedinjene i imaju stranih elemenata da je tuzno.
Druze ti si tu malo pobrkao stvari. Srbi su nebeski narod i sve je na planeti njihovo, i zrak i voda i sume i kamenje... Tako da oni ne jebu nikog samo svoje guslaju.
dok su srbi za asada,vi bosnjaci branite isil...pa ti vidi ko je lud
potrebno je dobro razmotriti ko plasira kakve price o dobrim i losim momcima, ne vjerujem zapadu nista ni njenim satelitima a narocito ne izraelskoj sluzincadi iz saudijske arabije
postoji video na yt gdje asad kaže da je sve namontirano gdje je petogodišnji dječak omran izvučen iz ruševina nakon bombardovanja, odmah zatim njegova žena se zgrožava i kaže da joj je žao dječaka. onda druga strana pobunjenici drže gotovo dječaka kojeg su zarobili i govore mu kako su oni gori od idilovaca i kako će ga zaklati. nakon toga su ga zaklali. zaključak, na obje strane su divljaci.