Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno oslobodise Palmiru ! Nastavite tjerati tu gamad, te zlocince, izbrisite ih da ne postoje, opoganise ovu zemlju. Stvarno me nije briga jel' to Asadova regularna armija ili sirijske frakcije, vazno je da je oslobodjen drevni istoijski grad, grad koji je bio zasticen, grad koga su unakazili pripadnici isil-a.
bravo svak cast
Sta uradise od onakvih gradova
Ne znam svega mi, ne poznajem dovoljno dobro situaciju tamo i stalno čujem o tome kako Assadova vojska čini zločine, ali ja i dalje od tih 2-3 zla tamo (regularna vojska, Al-nusra i ISIL, plus ta neka "umjerena opozicija", šta god to značilo) biram regularnu, državnu vojsku. Al-Nusru i tzv. ISIL ne treba ni komentarisati.
@laganitza ima dosta zapadne propagande protiv asada..jer je ruski igrac..ali nisu ljudi barbari kao ove dvije grupe.. Ima zlocina..ali nije to planski..u svakom ratu ima zlocina..ne mozes ti svakog vojnika i svaki metak reci gdje i u koga ispaliti..ali asad je jedina pozitivna strana u ovom sukobu..isil znas ko su..al nusra je grana alkaide.. Ne treba ti vise nista reci..ovo sto oni sad rade u siriji..istocje sto su talibani u afganistanu 80ih..boreci se za svoje interese..samo se izborili za americke..
Ameri se protive oslobadjanju i zahtjevaju postivanje primirja.
vehabije,trrk upomoć,možda obradujete svoje najmilije i postanete šejtani baa
yebo ti dragan dabic staru, okreni na N1
@Vrhunsky mi ga duvaš
Gdje su magarci koji govoraše kako ASAD i Rusi ništa ne napraviš na vojnom planu u Siriji?