Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dozvolite da se u Siriji dogodi genocid kao u Jasenovcu!
@Assad, Neko ko tvrdi da je dečko MOŽDA naletilo na metak nije kompetentan govoriti o tome šta je istina a šta ne. Ja razumijem da ste ti i još mnogi tu razvili stereotip o tome da sve što zapad danas podržava a Rusija osudi, automatski za vas znači da je loše, dok pak sve što zapad osudi, a Rusija podrži, automatski vam je dobro, pa makar to bilo i ubistvo 11.000 civila. Ono što je činjenica jeste to da je u Siriji već dugo vremena na čelu države jedna obična oligarsha elita koja ima i religijsko obilježije različito u odnosu na većinu populacije zemlje. To i nebi bio problem da ta ista elita nije uvela surove represije nad narodom zemlje, uvela desetljetno vanredno stanje kojim se ovlasti vladajuće elite proširuju doslovce na one kakve je imao i Saddam u Iraku. Zato mani se šupljih propovidjedi i priča kako se iza svakog ubogog događaja u svijetu kriju samo laži i urote.
je li ovo laz, vi budale koje kazete da je sve laž i propaganda...????http://www.youtube.com/watch?v=bSbRoGvpcAc&list=UUcBQkpeLOlsm81VvqAtudeA&index=9&feature=plcp pale i muče zavezana čovjeka http://www.youtube.com/watch?v=UwMoQGVoYkI&list=UUcBQkpeLOlsm81VvqAtudeA&index=2&feature=plcp
90% Sirijskog naroda podrzava Assada i nerazumijemn ovo glasilo zasto pise LAZI a ne ISTINU,Taj decko od 16 godina je mozda slucajno naletio na metak u razmjeni vatre.http://www.youtube.com/watch?v=zKKkqf2iH4g, i jos nesto da Vam kazem SMRDITE MI SVI REDOM IZ OVOG GLASILA, Ako kad bude rata u BiH nebih ucestvovao zbog takvih usljivaca koji plasiraju LAZI i KRIJU ISTINU, Mamicu Vam pokvarenu!
Pobunjenike sve likvidirati,zar to nisu svagdi u normalnoj zemlji dusmani zemlje...
cista laz i propaganda, sirijiska vojska samo brani svoju drzavu od stranih terorista...
Same neistine....Ako ovako nastavite,nadmasit cete aljazeeru s lazima...
proklete Sije rafidije, A.l.l.a.h ih kaznio
PA nije Sirija Libija, pobiunjenici u zatvor,
Asadovi alavitski vojnici rade muslimanima sirije isto sto su srbi bosnjacima radili prije 20tak godina. Bijes zbog nemoci na bojnom polju iskaljuju na civilima