Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ee,kad će muslimanski svijet doživjeti mir i prosperitet
U Libiji su vladine trupe ginule od \"civila\", a ovde od \"dezertera\".
@strateg ,istinu si rekao potpuno isti scenariop kao sa Libijom sad Sirija a onda Iran.
Režimskih boraca??? Asade udri bagru selafijskovehabijskocionističku!!!
G l u p i ljudi samo zeljni rata.. Ne razumijem sta je u ovim zatucanim glavama ?
Jedva cekam da Asada the titica natakare na kolac isto kao gadafica, sve ovo sto radi narodu, njegov sobstveni narod ce da se osveti! Smrt fasizmu (titu i njegovim sinovima milosevicu i tudjmanu,gadafiju,caucesku,musoliniju,asadu i ostaloj bagri), sloboda narodu!
Laku noc Sirijo... Kada se probudis, zazeljeces ono sto je nekad bilo...
Nevjerujes ti nikome , A da pise da je u ta ubistva USA upetljana odma bi povjevrovo jel tako
Radim u grasu kao revizor
Gdje su te slike bar napada nekog neki video nesto? Ovo ko u Libiji sto je bilo? Sjede 3 pobunjenika sa zoljama i zale se na tv,a u pozadini nigdje nikoga. Ako vec prepisujete od nekoga prepisite istinite stvari,valjda ste za to isli za to novinara?!