Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
President Assad: Masks Have Fallen, Int’l Role in Syria Crisis Obvious As he affirmed there was a foreign plot which has been targeting Syria, President Bashar al-Assad voiced his determination to fight terrorism. http://www5.almanar.com. lb/english/adetails.php?from val=2&cid=20&frid=23 &seccatid=20&eid=57679
pobi izdajice i islamske teroriste
svi muslimani će jednog dana a nadam se ubrzo morati preći na kršćenstvo-pravoslavlje-katoličanstvo ili biti jevreji. nanjima je da se odluče sta vole. ima ih ko mrava a glupi ko k....? pobise se sami a uvijek krivi neko drugi. dovesćemo mi vas ured polako.
@igrac jarane, de bolan preskoci taj dosadni dio i reci kada dolazi ono sa prelaskom na islam pa da se ukljucimo ...
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
kakvo primirje ! unistiti nevjernike do posljednjeg ! All.ahu ekber, ne ?!