Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što vam ne pomognu oni koji su vas uvukli u rat?
Toliko je organizacija za brigu o svemu u svijetu... Pitam se šta rade ti ljudi u tim organizacijama? Kome treba pomoć taj se muči i ne dobije je.
Organizacija postoji i radi - to znači da plaća režije, plaća radnike, plaćaju se mnoge stvari ali novca znači nema za osnovnu djelatnost tih organizacija? Stvorene da uhljebe jaro, nije to bogati arap kriv pa iako troše na gluposti nemilice, u čemu su to zapadnjački bogataši drugačiji? Djeca ostave po 10.000€ račun u restoranu, kavijar i kristal - pa objave na facebook. Helikopterom u školu? Što da ne, tajo daj nam toliko... Šljam je šljam, što arapski, američki što i bosanski, sve ista govna.
jest, baš. za sve i svašta protesti, peticije...a ovo, uslikali djecu i hajd nazad u agenciju. ...puno tih organizacija samo zatvara oči, "objektivno izvještava" i ništa...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve na sirotinju ehhh
Stalno reprize ljudskih tragedija. jadne izbjeglice, bilo gdje, kad si bez svog doma....kad ti život stane u kesu, a još sretan što si živ... oduvijek je bilo budala i rata... Žrtve uvijek budu budale, ali ratovi se ne bi ponavljali da nema tu još puno puno drugih faktora, a izbjeglice, kao sve ostalo, kolateralna šteta......
oce se kod turaka ljeba najest... bolje im je da su ostali u Siriji
turska i jeste jedna od glavnih drzava koje podrzavaju ubice koji idu u Siriju da ubijaju i unistavaju SUVERENU SIRIJU.turska treba da se stidi za sve sto radi protiv Sirije.Jadni turci i ameri kontali past ce Sirija brzo.Jok,Sirija je ozbiljna drzava i vojna sila !