Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korumpirani Arapski lideri koji rade sa zapadom , kreiraju svoje vojske (IDIL) u namjeri da u potpunosti unište taj dio svijeta i da se dobro okoriste. Sve vehabije u Bosni treba ukloniti nemilosrdno!
potpisujem
ne treba vehabije ukloniti jer ima finih momaka treba im vođe skinuti jer im on naredi bespogovorno da se digne u zrak obeća mu 40 hurija a sam on ih neće
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naprijed Sirijska Armijo!Jedina legitimna vojna sila kojoj je zadaća da štiti teritorijani integritet i suverenitet Sirije.
Dobro i sta sad...slijedi novo stvaranje '' oslobodilacke grupe'' za borbu protiv neke vlade grupe koja ce u pocetku biti sponzorirana organizovana i upravljanja od amera cionista a onda kad preuzme kontrolu bice proglasena teroristickom pa cete izvrsiti jos jedan krstaski pohod na nevin narod toboze pod okriljem borbe protiv terorizma... Ma mrs stoko kabalisticko-cionisticka nikada islam necete pobijediti...dok se vi borite na bliskom istoku kuce vam postaju islamske
Samo naprijed pa sve do Laktasa
Izgleda da ce se moj komšija Salih napokon vratiti ženi i djeci. Kažu da je još živ.
http://syria.liveuamap.com/ Onaj ko zeli da prati
http://syriancivilwarmap.com/
Bravo! Idemo sad osloboditi okolicu Damaska od umjerenih demokratskih glavosječa i Deir Ezor od IDILskih vjersko fanatičkih debila.
Imformacija objavljena prije ......m, pišu KLIX-ovi novinari. Nisam znao da se vrijeme objavljivanja označuje metrima
Mir, mir, mir nije niko kriv....bla bla bla
po vama svako naselje je posljednje uporiste IDILa, ma hajte molim vas
u gornjoj i donjoj maoči napeto prate vijesti, i polahko se priključuju na aparate... ;)