Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon poraza tzv. Islamske države postavlja se ozbiljno teološko pitanje: Kako je Allah dozvolio poraz Islamske države? Sve su radili kako treba: pustili brade, borili se, ubijali nevjernike, uspostavili vlast Islama na velikom prostoru, pokrili svako žensko čeljade, klanjali pet vakata namaza. I na kraju poraz i bježanija. Zašto je Bog dozvolio da nevjernici pobijede?
@AnteKante ...Znači, moramo još malo pričekati na pobjedu Islamske države. A čudo si ti još uvijek živ kada dobro znaš da ti je dzenet zagarantovan ukoliko pogineš na Allahovom putu?!
svaki musliman treba da se raduje tome, taj idil ta zidovsko-americko-arapska zavjera je nanijela previse stete muslimanima.ne mozes vjerovati, da neko sebe smatra muslimanom i toliko ne pozna svoju vjeru da nasjedne na idil fazon.
zaboravio si napomenut da su i marsovci umiješani.
@osmancicvara7 odlicno, aj sad mi navedi jednu stvar koju su uradili da nije po islamu (citirajuci kuran, hadise ili serijatski zakon, a ne price hodza i tvoje licne stavove)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ova slika je dokaz da svaka zemlja koja uvede arapsko pismo ili cirilicu to je shit zemlja
@BHAmersons Nije brt. Gdje god je interes tu je havarija :)
idil gasi mješalicu motaj kablove.
Svaka cast a sad natjerati te njihove zarobljenike da ove rusevine ciste i da rade na obnovi
@SupljaGuma a ovo ti je amerika raznijela i napravila pustoš. To im je i bio cilj
Hvala Rusiji i Iranu što su pomogli Assadu. Inače bi davno završio ko ker, sa stapom u guzici, ko sto je gadafi. Bice njemu stap u guzicu, samo pitanje je od koga...
Duže u žene traje menstruacija nego u kozoyeba kalifat ...! ! !
Hvala Rusijo i Iran što ste nam pomogli da se riješimo IDIL-a.
Najzanimljivije je kako Asad izvuce svoju guzicu... prije par godina dok se ne pojavise ovi majmuni, bilo je ono za Asada, do guse doslo... i bilo je pitanje dana kad ce ga docekati sudbina Kadafija, jer za Ben Alijevu i Mubarakovu, previse je krvi prolio... i dodjose ovi konji i izvukose ga, a on danas pobjedu nad njima proglasava, koja ironija.
sad ove umjerene pometite
samo jakooo !!